l'atelier, art et artisanat - La Hamaide

L'Atelier, art et artisanat

Geborgen in het landelijke van het "Parc Naturel du Pays des Collines"", in een rustiek en hartelijk kader, opende " l'Atelier, art et artisanat " de deuren in 2004. Een nieuwe bestemming voor een volledig gerenoveerd gebouw.

l'Atelier wil een ruimte zijn waar kunst en ambacht samengaan in hun gemeenschappelijke uitdrukkingen van gevoel, van emotie, van creativiteit over de techniciteit van hun expressies heen. Het mooie oeuvre en de liefde voor de perfectie.

l'Atelier wil ook een bron zijn van ontmoetingen, een plaats waar uitwisselingen tussen de verschillende kunst- en ambachtsvormen plaatsvinden, van ontdekkingen, waar kunstenaars hun oeuvre en hun vaardigheden openbaren, waar de dialoog zich ontplooit tussen hen en hun publiek. Hoezo ongevoelig blijven voor deze talenten? voor deze passies? Kom en ontdek zelf!

Nieuws

LA BANDE DES COLLINES
EN CONCERT

Zaterdag 22 december 2018 om 20 u

Muzikanten van bij ons nemen u mee op ontdekking door vele Europese en verdere landen. Een groepje van 7 of 8 vertolken het beste van hun muziek- en dansrepertorium.

Meer info

Wintergenoegens

Van 1 t.e.m. 23 december 2018

Daniëlle Goor haar allernieuwste creaties worden op deze tentoonstelling aan u voorgesteld : uilen, speciale personages en objecten die het nuttige met het aangename verbinden. Zéker enkele mooie ideeën voor eindejaarsgeschenken.

Meer info

De Kunstgalerie 2018
met creaties van Daniëlle Goor

Van 26 mei t.e.m. 24 juni 2018

U kunt in deze tentoonstelling kennis maken met de allerlaatste creaties van Daniëlle GOOR met o.a. bijzondere personages, bustes, dieren en andere werken die zowel uw interieur als uw tuin zullen verfraaien.

Meer info

Geboeid door onze activiteiten?

Kom langs voor een kennismaking!
En volg ons op facebook.com/latelier23.be