l'atelier, art et artisanat - La Hamaide

L'Atelier, art et artisanat

Geborgen in het landelijke van het "Parc Naturel du Pays des Collines"", in een rustiek en hartelijk kader, opende " l'Atelier, art et artisanat " de deuren in 2004. Een nieuwe bestemming voor een volledig gerenoveerd gebouw.

l'Atelier wil een ruimte zijn waar kunst en ambacht samengaan in hun gemeenschappelijke uitdrukkingen van gevoel, van emotie, van creativiteit over de techniciteit van hun expressies heen. Het mooie oeuvre en de liefde voor de perfectie.

l'Atelier wil ook een bron zijn van ontmoetingen, een plaats waar uitwisselingen tussen de verschillende kunst- en ambachtsvormen plaatsvinden, van ontdekkingen, waar kunstenaars hun oeuvre en hun vaardigheden openbaren, waar de dialoog zich ontplooit tussen hen en hun publiek. Hoezo ongevoelig blijven voor deze talenten? voor deze passies? Kom en ontdek zelf!

Nieuws

De Kunstgalerie 2017

Van 21 april t.e.m. 21 mei 2017

Bij uw bezoek aan de tentoonstelling ontdekt u er allerlaatste sculpturen van Danielle Goor en kunt u tevens kennismaken met het werk van René Goor (1921-2014) haar vader.

Meer info

De Kunstgalerie 2016

Van 11 november t.e.m. 18 december 2016

De sculptures van Danielle Goor en de schilderijen van Karl Fiévet worden aangevuld met een tentoonstelling van ambachtelijke originele juwelen.

Meer info

Concert piano en klarinet

Op 17 december 2016 om 20 u
Meer info

Geboeid door onze activiteiten?

Kom langs voor een kennismaking!
En volg ons op facebook.com/latelier23.be