l'atelier, art et artisanat - La Hamaide

L'Atelier, art et artisanat

Geborgen in het landelijke van het "Parc Naturel du Pays des Collines"", in een rustiek en hartelijk kader, opende " l'Atelier, art et artisanat " de deuren in 2004. Een nieuwe bestemming voor een volledig gerenoveerd gebouw.

l'Atelier wil een ruimte zijn waar kunst en ambacht samengaan in hun gemeenschappelijke uitdrukkingen van gevoel, van emotie, van creativiteit over de techniciteit van hun expressies heen. Het mooie oeuvre en de liefde voor de perfectie.

l'Atelier wil ook een bron zijn van ontmoetingen, een plaats waar uitwisselingen tussen de verschillende kunst- en ambachtsvormen plaatsvinden, van ontdekkingen, waar kunstenaars hun oeuvre en hun vaardigheden openbaren, waar de dialoog zich ontplooit tussen hen en hun publiek. Hoezo ongevoelig blijven voor deze talenten? voor deze passies? Kom en ontdek zelf!

Nieuws

WINTERCHARMES

Van 16 november t.e.m. 8 december 2019

Danielle GOOR nodigt jullie graag uit om haar nieuwste sculpturen voor te stellen. Sommige stellen personages voor zoals heksen en godinfiguren, en andere dan weer dieren zoals uilen en paarden. Nog andere leggen feestmomenten en ontmoetingen vast.

Meer info

LENTEGENOEGENS

Van vrijdag 10 mei t.e.m. zondag 16 juni 2019

U kunt in deze tentoonstelling kennis maken met de allerlaatste creaties van Daniëlle GoorR met o.a. bijzondere personages, bustes, dieren en andere werken die zowel uw interieur als uw tuin zullen verfraaien.

Meer info

De Kunstgalerie L'Atelier Art et artisanat stelt voor Danielle Goor en Claire Pierson

Van 18 november t.e.m. 17 december 2017

Meer info
-->

Geboeid door onze activiteiten?

Kom langs voor een kennismaking!
En volg ons op facebook.com/latelier23.be