l'atelier, art et artisanat - La Hamaide

L'Atelier, art et artisanat

Geborgen in het landelijke van het "Parc Naturel du Pays des Collines"", in een rustiek en hartelijk kader, opende " l'Atelier, art et artisanat " de deuren in 2004. Een nieuwe bestemming voor een volledig gerenoveerd gebouw.

l'Atelier wil een ruimte zijn waar kunst en ambacht samengaan in hun gemeenschappelijke uitdrukkingen van gevoel, van emotie, van creativiteit over de techniciteit van hun expressies heen. Het mooie oeuvre en de liefde voor de perfectie.

l'Atelier wil ook een bron zijn van ontmoetingen, een plaats waar uitwisselingen tussen de verschillende kunst- en ambachtsvormen plaatsvinden, van ontdekkingen, waar kunstenaars hun oeuvre en hun vaardigheden openbaren, waar de dialoog zich ontplooit tussen hen en hun publiek. Hoezo ongevoelig blijven voor deze talenten? voor deze passies? Kom en ontdek zelf!

Nieuws

De Kunstgalerie 2018
met creaties van Daniëlle Goor

Van 26 mei t.e.m. 24 juni 2018

U kunt in deze tentoonstelling kennis maken met de allerlaatste creaties van Daniëlle GOOR met o.a. bijzondere personages, bustes, dieren en andere werken die zowel uw interieur als uw tuin zullen verfraaien.

Meer info

CONCERT
Swing Coktail

Zaterdag 16 december om 20 u

Een muzikale stemming vol met jazz-sound, soul en latin volgens het humeur van de dag ! Een groepje van 5 muzikanten neemt u mee in een aangename reis, bekende muziek vertolkend, tot groot geluk van allen!

Meer info

De Kunstgalerie L'Atelier Art et artisanat stelt voor Danielle Goor en Claire Pierson

Van 18 november t.e.m. 17 december 2017

Meer info

De Kunstgalerie 2017

Van 21 april t.e.m. 21 mei 2017

Bij uw bezoek aan de tentoonstelling ontdekt u er allerlaatste sculpturen van Danielle Goor en kunt u tevens kennismaken met het werk van René Goor (1921-2014) haar vader.

Meer info

Geboeid door onze activiteiten?

Kom langs voor een kennismaking!
En volg ons op facebook.com/latelier23.be